Greenmoov

Zorgen voor toekomstige generaties

Steeds meer nieuwe #Greenmoov

Omdat onze acties vandaag bepalend zijn voor de toekomst van onze kinderen, zet Babymoov zich in om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en om acties te ondernemen voor een beter sociaal en maatschappelijk beleid. En aangezien het onze keuzes zijn die ons definiëren en ons samenbrengen, veranderen we samen stap voor stap productie- en consumptiemethoden en kiezen we voor praktijken die meer respect hebben voor het milieu.

Respect en verantwoordelijkheid

Naast tal van productinnovaties zijn de afgelopen jaren verschillende concrete acties voor het milieu gelanceerd: levenslange garantie en herstelbaarheid van elektronische producten, het gebruik van Oeko-Tex®-gecertificeerde stoffen, FSC®-gelabelde verpakkingen of zelfs de lage energie-emissie van golven op audio babyfoons.

Dagelijkse inzet

Als bepalende voorwaarden voor ons succes heeft elke medewerker, in al onze dochterondernemingen en in samenwerking met onze leveranciers en distributeurs, de verantwoordelijkheid gekregen voor een of meer toezeggingen die voortaan in elk van hun dagelijkse handelingen moeten worden nagekomen. Te beginnen met de productteams (ontwerper, merk- en productmanager, kwaliteitsmanager, ontwikkelaar, enz.) die elke dag werken om te voldoen aan normen en kwaliteitsverplichtingen.

Voor de planeet

Dankzij meer respectvolle materialen

Elk jaar komen er meer dan twintig nieuwe producten uit onze fabrieken om aan uw behoeften te voldoen.

Bezorgd over de toekomst van toekomstige generaties, hebben we besloten om onze plastic materialen geleidelijk te vervangen door nieuwe alternatieven zoals biologisch afbreekbare, biosourced, gerecycleerde, niet-vervuilende materialen , enz.

Bezorgd over de toekomst van toekomstige generaties
Slepen

Glas & RVS

Robuuste en duurzame grondstoffen.

Voor uw aankoop

Levenslange garantie op 60% van de producten

Garantie van duurzaamheid en kwaliteit, onze levenslange garantie stelt u in staat om de duurzaamheid van uw producten te garanderen. En aangezien er niets verloren gaat en alles wordt getransformeerd, is zo ons assortiment refurbished producten geboren 🌿

Alle producten die kleine gebreken vertonen en die niet verkocht kunnen worden in ons gebruikelijke verkoopnetwerk, dit betreft: Nutribaby(+) , de YOO-moov Babyphone , de YOO-see Babyphone... Om de prestaties van onze producten en hun levensduur te verlengen, verschillende tools staan ​​tot uw beschikking: onze productfiches en tutorials op onze website en ons Youtube-kanaal (advies over onderhoud, reiniging, optimaal gebruik, enz.).