Juridische mededeling Babymoov

Juridische mededeling Babymoov

BABYMOOV BENELUX SPRL

  • Trade Mart Brussels, Atoniumsquare 1 - Box 85, 1020 Bruxelles, Belgique
  • SPRL au capital de 18 600 euros
  • BTW nummer : BE0542773495
  • bedrijfsnummer : RM Bruxelles n°542.773.495.
  • e-mailadres : webmaster@babymoov.com
  • Service communication, Web Manager : Chloé Neyrial
  • Service Presse : Pauline Gubert

ALGEMENE INFORMATIE

Verwerking van persoonsgegevens (mailinglijst): Uw e-mailadres (dat vrijwillig is geregistreerd) wordt alleen gebruikt om ons antwoord op uw vraag door te sturen. Het zal in geen geval aan derden worden meegedeeld. Overeenkomstig artikel 27 van de wet op de gegevensbescherming van 6 februari 1978 heeft u het recht om gegevens die op u betrekking hebben te wijzigen en te verwijderen. Hiervoor bent u te allen tijde vrij om ons hiervan op de hoogte te stellen op het adres: webmaster@babymoov.fr

WEBSITE INHOUD

De informatie op de site www.babymoov.nl wordt periodiek bijgewerkt. Enerzijds staan ​​niet alle Babymoov producten op deze site. Aan de andere kant zijn de detailhandelaren van het merk niet verplicht om alle Babymoov-producten op deze site te verkopen. Neem contact op met uw advieswinkel of distributeur om meer te weten te komen over alle producten en kleuren die beschikbaar zijn in uw geografische gebied. U vindt hun contactgegevens in de rubriek “Vind ons? » van deze site.

De foto's en kleuren die de producten illustreren, komen niet in enig contractueel gebied terecht. Bij het inbrengen van fouten kan Babymoov in geen geval aansprakelijk worden gesteld. Het copyright van de hier gereproduceerde foto's berust bij Babymoov en de foto's mogen niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming van Babymoov.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

De verzamelde informatie is onderworpen aan computerverwerking bedoeld voor een klantendossier. De ontvanger van de gegevens is Babymoov. In overeenstemming met de wet ""Informatique et Libertés"" van 6 januari 1978, hebt u het recht op toegang tot en rectificatie van informatie over u. Voor meer informatie kunt u ons Privacybeleid raadplegen.

Als u dit recht wilt uitoefenen en informatie over uzelf wilt verkrijgen, neem dan contact op met:

Babymoov GROUP
Service Communication
Parc Industriel des Gravanches
16, rue Jacqueline Auriol 63051 Clermont-Ferrand Cedex 2 France
Tél. : 04 73 28 60 00
Mail : webmaster@babymoov.com

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

De site www.babymoov.nl is onze eigendom. Elke volledige of gedeeltelijke reproductie van de opgestelde delen van onze site en in het bijzonder van de merken, logo's, teksten en foto's is strikt verboden. De reproductie, distributie of het gebruik, met name voor commerciële doeleinden, van deze elementen kan strafrechtelijk vervolgd worden.

Het creëren of gebruiken van hyperlinks naar een of meer pagina's van de site of naar een van de elementen ervan is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Babymoov.

U mag geen inbreuk maken op Babymoov en BABYMOOV Group door het gebruik van framing (weergave van de site www.babymoov.nl in een venster van een site van derden) of hyperlinks, tenzij uitdrukkelijk toegestaan ​​door Babymoov.

TECHNISCHE INFORMATIE

Website ontwerp, productie en hosting

Shopify

Weergave en raadpleging van de pagina's van de site

De weergave van de sitepagina's is geoptimaliseerd voor een schermresolutie van 1024 x 768, in een palet van 65536 kleuren. We raden u aan deze pagina's te raadplegen met de volgende hoofdinternetbrowsers: Microsoft Internet Explorer versie 9, Mozilla Firefox13, Safari MAC/PC, Google Chrome 20.

Afdrukken van sitepagina's

Alle pagina's van de site zijn beschikbaar in een formaat dat compatibel is met hun afdrukken. De gedrukte tekst vermeldt de locatie van het document op de site.

Plug-ins

Sommige documenten zijn beschikbaar in pdf-formaat. Om ze te kunnen openen, raadplegen en afdrukken, moet u de Acrobat Reader-module van Adobe gebruiken.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Alle informatie die via deze site toegankelijk is, wordt geleverd zoals deze is. Babymoov geeft geen garanties, expliciet of impliciet, en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot het gebruik van deze informatie.

De gebruiker is als enige verantwoordelijk voor het gebruik van dergelijke informatie.

Babymoov behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen, in het bijzonder door de site www.babymoov.be bij te werken.

Babymoov kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook, direct of indirect, die voortvloeit uit de informatie op deze site.

De gebruiker verbindt zich ertoe om op deze site geen informatie te verstrekken die aanleiding zou kunnen geven tot burgerlijke of strafrechtelijke aansprakelijkheid en verbindt zich er daarom toe om via deze site geen informatie te verstrekken die onwettig, in strijd met de openbare orde of lasterlijk is.

Babymoov stelt alles in het werk om gebruikers te voorzien van beschikbare en geverifieerde informatie en/of tools, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten, gebrek aan beschikbaarheid van informatie en/of de aanwezigheid van virussen op haar website www.babymoov.nl

Externe sites van www.babymoov.be met een hyperlink naar deze site vallen niet onder de controle van Babymoov, die daarom elke verantwoordelijkheid voor hun inhoud afwijst. De gebruiker is als enige verantwoordelijk voor het gebruik ervan.