PERSOONLIJKE GEGEVENS | BABYMOOV

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Bescherming van het privéleven

1- PERSOONLIJKE INFORMATIE – GEGEVENSVERZAMELING EN VERWERKING

* BABYMOOV Group zet zich in voor de bescherming van de privacy van personen die haar website gebruiken en de vertrouwelijkheid van de verstrekte persoonlijke informatie.

De gegevens worden verzameld door BABYMOOV GROUP, verwerkingsverantwoordelijke

Hoofdkantoor: GRANVANCHES INDUSTRIAL PARK – 16 rue Jacqueline Auriol 63051 Clermont Ferrand Cedex 2 Frankrijk

Telefoonnummer: +33 4 73 28 60 00

RCS CLERMONT-FERRAND onder nummer 413 027 129 / 492 408 448

S.A.S. met een kapitaal van 109.440 euro // 5.100 euro

Voorgezeten door ID MOOV, vertegenwoordigd door Laurent WINDENBERGER

De persoonsgegevens die u ons meedeelt in het kader van de uitvoering van de garantie of een bestelling van een dienst na verkoop, worden gebruikt om een ​​goede verwerking van uw dossier te verzekeren.

BABYMOOV GROUP behoudt zich ook het recht voor om deze gegevens te gebruiken om een ​​klantenbestand aan te maken waarvan zij de enige ontvanger is.

Het verzamelen en verwerken van deze informatie is in overeenstemming met onze CNIL NS-48-verklaring n°1926596 v 0.

Overeenkomstig artikel 34 van de wet "Informatique et libertés" van 6 januari 1978, hebt u het recht op toegang, wijziging, rectificatie en verwijdering van uw gegevens. Om dit recht uit te oefenen, gelieve een brief te sturen naar:

BABYMOOV GROUP – Klantendienst

PARC INDUSTRIEL DES GRANVANCHES – 16 rue Jacqueline Auriol 63051 Clermont Ferrand Cedex 2 France

of per e-mail webmaster@babymoov.com, in de rubriek “consumentenservice – contacteer ons”: klik hier

2 - VEILIGHEID BETALINGEN

Uw creditcardgegevens worden versleuteld met het SSL-protocol (Secure Socket Layer) en worden nooit onversleuteld over het netwerk verzonden.

De betaling gebeurt rechtstreeks aan de bank. BABYMOOV GROUP heeft geen toegang tot deze contactgegevens en bewaart ze ook niet op haar servers.

Daarom worden ze bij elke nieuwe transactie op onze site bij u opgevraagd.

3 - SOCIAL MEDIA

Onze site maakt gebruik van computerapplicaties van derden zoals * Facebook, * Twitter, * Pinterest, * Instagram, * Youtube *, waarmee de internetgebruiker inhoud van onze site met andere mensen kan delen of deze andere mensen hun mening over inhoud kan geven op onze site. Wanneer de klant een pagina van de site raadpleegt die een dergelijk pictogram bevat, maakt zijn browser een directe verbinding met de servers van het sociale netwerk. Als hij tijdens zijn navigatie verbonden is met het sociale netwerk, maken de applicatieknoppen het mogelijk om de geraadpleegde pagina's te koppelen aan zijn gebruikersaccount. Als hij interageert via de plug-ins, bijvoorbeeld door op de knop "Delen" te klikken of door een opmerking achter te laten, wordt de bijbehorende informatie naar het sociale netwerk verzonden en op zijn account gepubliceerd. Als de klant niet wil dat het sociale netwerk de via BABYMOOV verzamelde informatie koppelt aan zijn gebruikersaccount, moet hij de verbinding met het sociale netwerk verbreken voordat hij de BABYMOOV-site bezoekt. We nodigen u uit om het privacybeleid van deze sociale netwerken te raadplegen om meer te weten te komen over de gebruiksdoeleinden, in het bijzonder reclame, van de browse-informatie die ze via deze applicatieknoppen kunnen verzamelen.