Babymoov Het merk

Wacht even. We helpen je zo dadelijk.

#simplify parenting

‘Made for real Life’

Wat inspireert ons? Je dagelijkse leven als ouder! Techneut, pietje precies, dromer, verkenner of bangerik ... Jullie verschillen allemaal van elkaar maar streven naar een gemeenschappelijk doel: je leven afstemmen om alleen van het beste te genieten!

Onze missie is dus zorg dragen voor JOU, want wij weten dat ontspannen en rustige ouders die op hun gemak zijn kinderen nog gelukkiger maken!

<h2>Drie vrienden, één idee.</h2>
<p style="text-align: justify;">We bedachten Babymoov als eerste ‘smart’ merk van babyartikelen en gingen hierbij een echte uitdaging aan: om de zorg voor kinderen in de toekomst mogelijk te maken, moeten we eerst aandacht schenken aan de ouders!</p>
<p style="text-align: justify;">Al 20 jaar bedenken we, samen met jou, ingenieuze en vernieuwende oplossingen die je het leven echt makkelijker maken.</p>
<p style="text-align: justify;">We bevorderen de ondernemersgeest en motiveren er onze teams mee zodat de creativiteit bij iedereen tot uiting komt, in alle beroepen!</p>
<p style="text-align: justify;">Vandaag zijn we met z’n drieën papa van tien kinderen en we zijn trots op onze ‘gemeenschappelijke baby’: Babymoov</p>

Ons team

Onze teams, van Clermont-Ferrand tot New York via Madrid en Brussel, ontwikkelen elke dag producten met slechts één doel voor ogen: de uitdaging aangaan om jou het leven makkelijker te maken!

Voor jou en met jou ontwikkelen

Ouders staan centraal in het innovatieproces van Babymoov. We luisteren naar jou.
We observeren jou. We laten je deelnemen aan workshops rond creativiteit, ergonomie en ontwerp.

We vragen je mening bij elke fase in de ontwikkeling van een product.

Want wie verkeert in een betere positie dan ouders om slim bij te dragen aan producten die ze dagelijks nodig hebben om het samen met hun baby goed te stellen?

#babymoov

Je kennen, naar je luisteren, je behoeften begrijpen: dat is alleen mogelijk door een dagelijks contact!

Sluit je aan bij onze community’s op de sociale media: we delen er nieuws, tips en wat ons inspireert. Maar we delen er vooral polls, vragen, castings … om jou de Babymoovervaring te laten beleven!

Aarzel ook niet om voor een nog rechtstreekser contact aan te kloppen bij ons klantenbeheerteam met al je vragen of moeilijkheden met producten.

Levenslange garantie

Het is onze bedoeling om je een absolute gemoedsrust te garanderen. Daarom bieden we een levenslange garantie voor al onze producten.

Na het verloop van de wettelijke garantie van 2 jaar gaat onze garantieverlenging in zodat je zorgeloos van onze producten kunt genieten.

Om er gebruik van te maken, hoef je je alleen maar in te schrijven op onze daartoe voorziene website binnen 2 maanden na je aankoop.