Bescherm uw baby tegen de zon

Tips om uw baby tegen de zon te beschermen

De zon schijnt en het ruikt naar vakantie! Advies nodig over het beschermen van uw baby tegen de zon? Om ervoor te zorgen dat de vakantie niet uitmondt in een nachtmerrie met een zonnesteek, hebben de teams van Babymoov en Badabulle een “checklist” opgesteld die u kunt gebruiken bescherm uw baby tegen de zon.

De zon, een bron van vitamine D voor je baby

Wanneer alle delen van het lichaam van uw baby goed beschermd zijn ( anti-UV-tent , zonnebrandcrème, losse kleding, anti UV zonnewering voor in de auto, zonnebril, pet en  anti-UV-parasol bevestigd aan de kinderwagen), worden wandelingen een waar genoegen. We hebben niet altijd de reflex maar we moeten erover nadenken bescherm de baby tegen de zon , zelfs als hij of zij verstoppertje speelt met de wolken, omdat deze de UV-stralen niet filteren... Wees voorzichtig met de vele artikelen op de markt die niet gecertificeerd zijn tegen UV (eenvoudig canvas/ stof)! Ze laten schadelijke stralen door, waardoor zonnebrand zelfs in de schaduw ontstaat.

De babyhuid synthetiseert op natuurlijke wijze vitamine D uit de zon, een bron van groei voor de botten en toekomstige of nieuwe tanden.

Wist je dat ? UV-stralen dringen tot 50 cm diep in water door. Wanneer u uw baby dus vasthoudt om rond te spetteren, is hij of zij niet beschermd tegen de zonnestralen.

Binnenkort op vakantie, met de auto met anti-UV zonnescherm!

We hebben allemaal de neiging om te vergeten onze auto uit te rusten anti-UV zonnescherm om te voorkomen dat de zon zijn huid verwarmt. Dit essentiële kost niet veel en zorgt ervoor dat de baby goed beschermd kan worden achter het raam van je auto, voor maximaal comfort :)

Neem zonbescherming mee, gecertificeerd anti-UV!

Het dutje van je baby is voorbij en jij kunt niet wachten om op de aanbevolen tijden (voor 11.00 uur en na 16.00 uur) te genieten van het strand, de bergen of het zwembad? Vraagt ​​u zich af wat de benodigdheden zijn om niet te vergeten uw strandtas te vullen? Hydratatie, een kleine snack, zonnebrand voorkomen zonder de bril, de pet, de handdoek, de emmer, de schep, de hark en de boeien te vergeten!

Welke anti-UV-tent kiezen voor baby?

Het strand, het zwembad en de berg zijn in de zomer geweldige speeltuinen. Spelen, een hapje eten of een dutje doen in de schaduw van een boom is niet altijd gemakkelijk. Het gebruik van een speciale anti-UV-babytent is daarom de eerste keuze van ouders om goed te kunnen functioneren bescherm uw baby tegen de zon. En het vervult vele andere missies door te beschermen tegen wind, insecten en zand.

Ga je wandelen onder een stralende zon?

Om uw kleintje volledig te beschermen, kunt u de kinderwagen uitrusten met een parasol die u eraan kunt bevestigen. Deze is praktisch en beschermt de baby en is gericht op de zonnestralen. De parasol wordt uw beste bondgenoot om uw baby effectief te beschermen tijdens uw wandelingen in de stad, in het bos, aan zee, op de zomermarkten...

Welke zonnebrandcrème kies je voor je baby?

Qua zonwering blijft het totaalscherm (index 50) de beste keuze bescherm kindje . Als u op zoek bent naar een praktische en snelle toepassing, kies dan voor de vloeistof in sprayvorm. Als je ervoor wilt zorgen dat alle delen van zijn lichaam goed beschermd zijn, zijn er crèmes die, wanneer ze worden aangebracht, zichtbaar blijven (witte kleur), zelfs als je kleine deugniet met je in het water spettert. En tot slot: als u op zoek bent naar een BIOLOGISCHE zonnebrandcrème, is de keuze nu groter in gespecialiseerde winkels, apotheken en drogisterijen.

Deskundig advies voor het aanbrengen van zonnebrandcrème: 30 minuten vóór blootstelling aan de zon, daarna elke 2 uur en onmiddellijk nadat u uit het water komt.

Waarom in eerste instantie kiezen voor een anti-UV-pak?

Als het gaat om hun eerste duik in de zee of in het zwembad, geven veel ouders de voorkeur aan een pak dat 100% UV-bescherming biedt, zodat ze rustig kunnen genieten van dit moment met hun gezin. Het pak vervult zijn algemene beschermingsopdracht goed omdat het het grootste deel van zijn lichaam bedekt (schouders, rug, romp, buik en bovenbenen).

Welke zonnebril voor jouw baby?

In de verleiding gekomen om die mooie zonnebril voor hem te kopen die je in een etalage zag? Maar kent u de beschermingsindex echt?

De lens van de ogen van baby's is onvolgroeid tot ze 1 jaar oud zijn en blijft daarom kwetsbaar. Het is nog niet klaar om UVA en UVB te filteren. Het is aan te raden om ter bescherming een kwaliteitszonnebril te kiezen die voldoet aan de Europese normen en een hoge veiligheidsindex vertoont kindje van de zon . Om er zeker van te zijn dat de ogen van uw baby worden beschermd, nodigt ons team u uit om uw aankoop bij een opticien te doen. Hij zou ook een eerste bril met flexibele pootjes moeten aanbevelen om blessures tijdens dutjes in de wandelwagen te voorkomen (gezicht opzij, dus op een brilpootje).

Fijne familievakantie! :)

Volgende lezen
Voyager avec bébé de 0 à 12 mois : conseils
Pourquoi choisir un babyphone Babymoov : nos avantages !

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.