Waarom kiezen voor een Babymoov-babyfoon: onze voordelen!

Camera- en videobabyfoons met levenslange garantie

Omdat ons voornaamste doel is om u volledige gemoedsrust te bieden, stellen wij zeer hoge eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Deze toewijding komt tot uiting in de gratis levenslange garantie die wij bieden op al onze babyfoonproducten, of het nu om een ​​aankoop voor u gaat of om een ​​geschenk.

babyfoon gegarandeerd voor het leven

Meer informatie over de levenslange garantie .

 

Het LONGTIME®-label

Het LONGTIME®-label is een onafhankelijk label ten dienste van de consument. Het is toepasbaar in Europa en internationaal en is ontwikkeld om de productie en consumptie van duurzamere producten in de loop van de tijd te stimuleren. Door consumenten aan te moedigen beter fabrikanten te kiezen om beter te produceren, wil LONGTIME ® bijdragen aan het behoud van planetaire hulpbronnen en de vermindering van afval. Het LONGTIME®-label stimuleert de circulaire economie en de reparatiesector. Tegenwoordig legitimeert het LONGTIME®-label op babyfoons deze aanpak en valideert het de ecologische verantwoordelijkheid van onze duurzame en herstelbare producten. Een garantie voor betrouwbaarheid en vertrouwen om de veiligheid van baby's te garanderen en tegelijkertijd voor de planeet te zorgen!

 

Eco-verantwoordelijkheid

Om de impact op het milieu te minimaliseren, is ons assortiment camera- en audiobabyfoons ontworpen rond ecologisch verantwoorde kenmerken:

  • De integratie van een VOX-modus (stemactivatie) op alle babyfoons om ze minder energieverbruik te maken.
  • Het gebruik van recycleerbare en geëtiketteerde verpakkingen
  • Repareerbaarheid door vanaf de ontwerpfase te anticiperen op de levering van reserveonderdelen, voldoende om uw babyfoon een tweede leven te geven.
Volgende lezen
Bien protéger bébé du soleil
10 astuces pour un repas réussi avec bébé

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.