Leef open innovatie | Babymoov

"Gemaakt voor het echte leven!"*

Producten gemaakt voor jou, met jou

Sinds onze oprichting in 1997 hebben we innovatie altijd tot het belangrijkste element van onze ontwikkeling gemaakt, met één enkel doel: steeds meer innovatieve producten maken die je leven als ouder echt gemakkelijker maken. En omdat niets de ervaring en het echte leven kan vervangen, is het met u, de ouders, dat we innoveren dankzij ons unieke proces: Live Open Innovation , dat gebruik centraal stelt bij productontwikkeling.

Veel co-creaties

Met jullie, jonge en toekomstige moeders, en met een team van vroedvrouwen, hebben we ons nieuwe assortiment " 9 months of b " ontwikkeld, gewijd aan comfort tijdens de zwangerschap. De Dream Belt , een unieke en innovatieve slaapgordel, heeft al veel stof doen opwaaien door de hoofdprijs van de influencers, categorie slaap, in ontvangst te nemen op de internationale e-fluent-show in Parijs. We creëerden ook samen de eerste badkuip die het water op de juiste temperatuur houdt, het Aquanest en vele andere producten!

We zijn regelmatig op zoek naar toekomstige en jonge ouders om mee te doen aan het avontuur en ons te helpen onze producten te creëren of te verbeteren.

Wil je meedoen aan het avontuur?

Laat het ons weten door je aan te melden bij onze oudercommunity! Je wordt dan waarschijnlijk gecontacteerd voor een aankomend co-creatie project. Het is deze kant op !