Levering | Babymoov

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen geplaatst op de Babymoov.nl website worden enkel geleverd in België en Nederland via de Babymoov.be/nl website. De producten worden geleverd op het afleveradres dat u tijdens het bestelproces hebt aangegeven.

De aangegeven levertijden zijn gemiddelde tijden en bestaan uit de bewerkings-, voorbereidings- en levertijden. Uw pakket wordt over het algemeen binnen 7 dagen door DHL geleverd.

Uitzonderlijk aanbod: : de verzendkosten zijn gratis vanaf 60€ aankoop. Onder 60€ aankoop is er 6€ verzendkost.

VERLENGDE VERWERKINGSTIJD NA ONZE JAARLIJKSE INVENTARIS.

  De verwerkingstijd van een bestelling is als volgt verdeeld

  • Voorbereidingstijd: tussen 1 en 3 werkdagen voor het klaarmaken van de bestelling en het ophalen van het pakket door DHL
  • Levertijd: tussen 3 en 7 dagen door DHL

  Babymoov is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de levering die verband houden met de vervoerder. De aangegeven levertijd is een schatting en niet contractueel.

  Transport

  De risico's verbonden aan het transport zijn voor rekening van BABYMOOV GROUP, op voorwaarde dat de koper de goederen bij aankomst heeft gecontroleerd en, indien nodig, zijn verhaal heeft gedaan op de vervoerder binnen 48 uur, zelfs in geval van gratis verzending.

  In het geval van verlies van een pakket tijdens het transport, kunnen de onderzoekstijden variëren afhankelijk van de vervoerders en één tot drie weken duren.

  Bestelling volgen

  Nadat u uw betaalmethode heeft gekozen en gevalideerd, ontvangt u per e-mail een samenvatting van uw bestelling en uw factuur met:

  • Het bedrag van de banktransactie (uw bankgegevens verschijnen niet);  
  • De gedetailleerde en volledige lijst van producten; 
  •  Het factuur- en afleveradres 
  •  Wij adviseren u dit document, officieel bewijs van uw bestelling, te bewaren en af ​​te drukken.

  Contact levering

  Heeft u vragen over uw levering? Nadat uw bestelling door DHL is verzonden, ontvangt u een sms-bericht (als u uw mobiele telefoonnummer correct hebt ingevoerd) van de vervoerder met exacte informatie over de levering.

  Levering

  Een leveringsbon is bij uw pakket gevoegd. De levering vindt plaats door de directe levering van het product aan de aangekondigde ontvanger, met bij elke levering de handtekening van een ontvangstbevestiging door de geïdentificeerde ontvanger. De sponsor dient zorg te dragen voor een goede beschikbaarheid van de ontvanger op de geplande bezorgtijden. 

  U dient bij aflevering de staat van zowel de verpakking als de producten te controleren. U mag de leveringsbon niet ondertekenen zonder specifiek voorbehoud (afwijking, beschadigd product, enz.). Deze controle wordt geacht te zijn uitgevoerd wanneer de koper, of een door hem gemachtigde persoon, de leveringsbon heeft ondertekend.